Bezoek onze bouwplaats

Heb je altijd al een sneak preview willen nemen op een bouwplaats? Dan is dit je kans! Kom op zaterdag 8 juni tussen 10.00 uur en 14.00 uur langs op onze bouwplaats aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem.

Open dag

Ervaar van dichtbij hoe we een braakliggend terrein transformeren tot een prachtige, duurzame woonwijk met 76 woningen. Via een uitgezette route over het bouwterrein en door diverse woningen, krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Keppelplantsoen
Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen jong en oud, starters en doorstromers, gezinnen en singles hier straks naast en met elkaar op een unieke plek. Het gevarieerde woningaanbod sluit aan bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. De woningen zelf zijn ontworpen op duurzaamheidaspecten en de omgeving op natuur inclusiviteit. Ieder huis krijgt een warmte- koudesysteem en zonnepanelen. De elektrarekening is flink lager dankzij de energie die de zonnepanelen opwekken. De huizen en de inrichting van de openbare ruimte dragen daarmee bij aan het afremmen van de extremen van het klimaat. Goed voor de planeet én portemonnee! De laatste zeven woningen zijn vorige maand in de verkoop gegaan. Bekijk hier het actuele woningaanbod.

Uitnodiging   
Ben jij nieuwsgierig geworden? Of wil je Ten Brinke beter leren kennen? Stap dan in de wereld van vastgoedontwikkeling en bouw, maak kennis met ons project en onze betrokken collega’s. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.  
Wanneer: zaterdag 8 juni tussen 10.00 uur en 14.00 uur. 
Locatie: nieuwbouwproject Keppelplantsoen, ingang bouwplaats via het Zaagmolenpad. 
Parkeren: voor de bouwkeet.  

Tips voor je bouwplaatsbezoek 

  • Trek schoenen/laarzen aan geschikt voor een bouwplaatsbezoek. 
  • Betreden van de bouwplaats is op eigen risico. De woningen die te bekijken zijn staan in de steigers, houd hier rekening mee tijdens je bezoek. 
  • Check hier alvast de bouwupdates.

Werken bij Ten Brinke?   
Als je geïnteresseerd bent om bij ons te werken, kom dan zeker langs en maak kennis met ons team! We zijn op zoek naar mensen die net zo gepassioneerd zijn over ontwikkelen en bouwen als wij. Check onze vacatures: https://tenbrinke.wd3.myworkdayjobs.com/nl-NL/TenBrinke

Kopers Keppelplantsoen 
Voor de lucky ones die al een huis gekocht hebben in Keppelplantsoen: wees geduldig, je krijgt een persoonlijke uitnodiging om je eigen woning op ander moment te bezoeken. Tot dan! 

Open dag

Laatste nieuws

In januari vierden we met alle kopers en belanghebbenden een feestje. Op de bouwlocatie aan het...

#869B7F

De poort stond open voor iedereen die nieuwsgierig was naar onze bouwvordering. Aan het Zaagmolenpad...

#CB7A77

Voor de rijwoningen bouwnummers 29 t/m 36 gaat de bouw van start. Alle rijwoningen zijn inmiddels...

#CC8128